Una dona de 91 anys en estat crític, després d’un robatori

  • A Sant Llorenç de la Salanca, la passada nit de divendres a dissabte, un robatori en una casa particular va deixar a una dona de 91 anys en estat crític, ingressada a l'hospital de Perpinyà ...>>
    Dimart 28 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
28.10.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 El robatori a Sant Llorenç de la Salanca ha deixat a una dona de 91 anys en estat crític. Els fets van passar la passada nit de divendres a dissabte, quan la brigada de recerques de Perpinyà va rebre un avís d’un veí d’aquesta comuna, que havia sigut testimoni d’un robatori en una casa situada a l’avinguda principal de la comuna. La policia va trobar a una dona de 91 anys, estesa al terra del seu dormitori. La dona va ser traslladada a l’hospital de Perpinyà, on és troba ingressada en estat crític.

La gendarmeria de Sant Llorenç de la Salanca , encarregada juntament amb la brigada de recerques de Perpinyà, va detenir dissabte al veí que havia donat l’avís sobre el robatori. Havia donat un testimoni confús sobre el robatori, per finalment, dissabte a la tarda reconèixer ser l’autor del robatori. Sembla que té antecedents i que feia sis mesos que havia sortit de la presó, ja que havia estat condemnat per segrest, actualment vivia amb la seua avia, i realitzava petites feines per a la víctima.

Sembla que l’home, d’uns 30 anys, hauria entrat a la casa trencant una finestra a la recerca de joies i diners en metàl·lic, pensant que la dona no és despertaria degut a la seua edat, però es va despertar i va sorprendre al lladre. Aquest, espantat, va colpejar-la  violentament a la cara, fugint deixant a  la seva víctima a terra. Però, a causa dels  remordiments va cridar finalment a la gendarmeria per assenyalar el robatori.

El sospitós ha estat presentat al parquet ahir dillunsa la  tarda i ha estat empresonat a la presó de Perpinyà. S’ha obert una informació judicial

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any