Darrers dies per apuntar-vos al dinar de germanor a Boadella de l’Empordà

  • La territorial de l'Empordà de l'Assemblea nacional Catalana organitza un dinar de germanor a Boadella de l'Empordà el pròxim 1 de novembre i convida a venbir-hi els membres o senzill simpatitzants de la territorial regional nord-catalana ...>>
    Dl. 27 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
27.10.2014 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’1 de novembre a Boadella de l’Empordà, tindrà lloc un dinar de germanor, dinar polític i poètic, organitzat per  les Assemblees Territorials de l’Empordà i, en segon pla, de Catalunya Nord. Si voleu anar-hi vos teniu d’inscriure abans de demà dimarts 28 d’octubre. Ho podeu fer enviant un correu electrònic a l’adreça  inscripcions@catnord.cat  mencionant nom, cognom, nombre de persones i un número de contacte telefònic.

El preu del dinar és de 10 €uros.

La reunió començarà a les 12h i, a més del dinar, hi haurà animacions musicals i poètiques, i la presència confirmada de: Montserrat Carulla, Enric Cassases, Pere Figueres, Coral Solstici, Jaume Marfany Segalés, Sebastià Pèlachs, Joan Abellà. També amb amb la Discollengua: Punxadiscos Septi, Punxadiscos Llamp i Radiocassette Night amb Josep Serra i Carles Pujol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any