Vint anys de la Colla de Campaners d’Ontinyent en una exposició

  • L'entitat celebra enguany el vinté aniversari de la seua creació

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.10.2014 - 00:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fundada el 30 d’octubre de 1994, la Colla de Campaners d’Ontinyent celebra enguany el vinté aniversari, dins les celebracions del qual hi ha una exposició commemorativa que s’inaugurarà divendres vinent, 31 d’octubre, al locals parroquials de l’església de Sant Rafel a les 20.30.

La mostra aplega un recull de fotografies, un audiovisual i una col·lecció de vestits i d’elements relacionats amb les activitats de l’entitat, entre els quals les matraques i el campanar mòbil, així com referències a elements de la festa i les tradicions locals mantingudes o recuperades amb la participació de la Colla de Campaners, com ara el Ball dels Cavallets o el Cant de la Sibil·la. S’hi podran contemplar també peces de gran valor històric i patrimonial com la campaneta de bronze de la desapareguda ermita de Sant Onofre, del segle XIV, el batall de de la campana de Foc del campanar de la Vila, motles, i capçals, entre més.

L’exposició es podrà visitar fins al 9 de novembre, en horari de 18.00 a 21.00, si bé es poden demanar visites especials fora d’aquest horari al correu colladecampaners@hotmail.es o al telèfon 626233271.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any