Qui podrà votar i com el 9-N?

  • La Generalitat publica dos nous espots informatius, en el marc de la campanya institucional de la votació

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.10.2014 - 15:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern català continua amb la campanya institucional sobre la votació del 9 de novembre, tal com va anunciar que faria aquesta setmana. Avui la Generalitat ha publicat dos espots nous amb informació sobre com votar el 9-N i qui podrà fer-ho. Dimecres vinent en començarà a emetre un altre que informarà de tots els punts de votació. 

Com votar?

Per votar el 9-N caldrà presentar el DNI o bé el passaport i el volant d’empadronament en el cas dels ciutadans comunitaris i la TIE en el cas dels extracomunitaris. Els col·legis seran oberts el 9 de novembre des de les nou del matí fins a les vuit del vespre.

Qui podrà votar?

Podran votar els majors de 16 anys amb un DNI on hi consti el domicili a Catalunya. També ho podran fer els ciutadans comunitaris i extracomunitaris majors de 16 anys i residents a Catalunya.

Fora de Catalunya, el govern tindrà habilitats disset punts de participació arreu del món:  Berlin, Brussel·les, Paris, Milà, Londres, Montreal, Nova York, San José, Buenos aires, Sao Paulo, Bogotà, Mèxic, Santiago de Xile, Tòquio, Hong Kong, Sidney i Copenhagen.

Informació relacionada: 

Les urnes del 9-N arribaran pràcticament a tot Catalunya

Guia per a votar el 9-N




Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any