‘Pàrquing gratuït’ al centre de Perpinyà, supera les expectatives

  • Com recordareu, abans de les festes nadalenques la CCI, amb la col·laboració de l'ajuntament de Perpinyà i els comerciants del centre ciutat, van engegar la campanya d'aparcament gratuït pels seus clients. Des del mes de gener, en total s'han ofert 107 000 hores de aparcament gratuït ...>>
    Ds. 25 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
25.10.2014 - 11:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des de les passades festes de Nadal, 160 comerciants del centre-vila de Perpinyà, estan associats a la campanya posada en plaça per la CCI amb la col·laboració de l’ajuntament de Perpinyà, i distribueixen entre els seus clients, tiquets per poder aparcar gratuïtament en 9 aparcaments subterranis de Perpinyà (QPark, Vinci, Effia, Central aparcament i la Ciutat de Perpinyà). Una operació que està pagada a parts iguals per la CCI, l’ajuntament de Perpinyà i els comerciants del centre-vila.

N’han fet un nou balanç. Rreflexa que la campanya ha sigut un èxit, ja que des del mes de gener, els comerciants han distribuït 107.000 tiquets d’aparcament gratuït.

La campanya ha tingut tant èxit que, des del mes de setembre, els comerciants no tenien més tiquets, per això han tingut de demanar a la CCI que els proporcioni 32.000 tiquets d’una hora, suplementaris, per poder fer front a les demandes dels clients, fins a finals d’any.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any