Un grup d’ultres espanyolistes ataca el casal popular Voltor Negre de Palma

  • Eren una dotzena i han fet destrosses al local

VilaWeb
Redacció
24.10.2014 - 23:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un grup d’una dotzena d’ultres espanyolistes ha atacat aquest divendres al vespre el casal popular Voltor Negre, a Palma. En el moment de l’atac hi havia una vintena de persones dins el local, tres de les quals han estat agredides, segons el portal l’Accent.cat. Els assaltants han trencat vidres i han fet destrosses al mobiliari del local, un espai que serveix de seu de diverses organitzacions de l’esquerra independentista.

Els agressors han estat identificats com afeccionats del Reial Mallorca que provenien de la concentració de la plaça de les Tortugues de Palma organitzada pel grupuscle nazi Supporters Mallorca. 

L’organització juvenil independentista Arran ha emès un comunicat en què recorda que no és la primera vegada que el casal i els seus membres són agredits. ‘En moltes ocasions han aparegut pintades incitant a l’odi i la violència, així com amenaces. A més, també s’han registrat agressions físiques a alguns joves assidus’.

Arran alerta que aquests grupuscles nazis s’organitzen al voltant de les grades juvenils del Reial Mallorca, i insta en mallorquinisme ‘a fer front a aquesta situació i intentar posar fi a la connivència de la directiva amb grups que enalteixen el terrorisme’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any