Governació no accepta l’espai per votar el 9-N que ha ofert Horta de Sant Joan

  • El govern recorda que el termini per oferir locals es va tancar dimarts

VilaWeb
ACN
24.10.2014 - 20:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Horta de Sant Joan (Terra Alta) ha fet pública una carta –a través de la seva pàgina de Facebook– on el batlle, José Antolí (PP), autoritza que s’utilitzi l’edifici municipal de l’Ecomuseu dels Ports per als usos que es cregui convenients, ‘incloent qualsevol procés de participació ciutadana que es celebri al municipi’. Malgrat això, fonts del Departament de Governació han assegurat a l’ACN que no es podrà votar en aquest espai el 9-N. Les raons que han argumentat són que el termini per oferir locals es va tancar dimarts i que les comunicacions amb el govern no es fan a través de les xarxes socials. Així, els veïns d’Horta que vulguin votar el 9-N ho hauran de fer a l’IES de Gandesa.

Ahir ja es va anunciar, a més, que Convergència i Unió finançarà els autobusos per traslladar els veïns fins a l’institut de la capital de la Terra Alta. A través d’aportacions voluntàries de militants i simpatitzants, el partit ha muntat dos busos pel matí i dos per la tarda que enllaçaran aquestes dues poblacions.

Per la seva banda, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Horta de Sant Joan ha convocat una assemblea per aquesta nit, en la qual decidiran si fan accions reivindicatives per reclamar poder votar el 9-N al seu municipi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any