El festival Cos porta a Reus tota mena d’espectacles amb el teatre gestual com a denominador comú

  • Entre avui i demà s’hi podran veure obres infantils, dansa, Commedia dell'Arte i el darrer treball de Vol-Ras

VilaWeb
Redacció
25.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cos és un festival internacional de moviment i teatre gestual que ja fa disset anys que es fa per diferents espais de Reus. Durant quatre dies s’ha programat una vintena de propostes amb referents escènics del panorama internacional com ara la històrica companyia Vol-Ras, que actua demà al teatre Bartrina. El festival també deixa pas als joves creadors de la mà d’agrupacions com Bàcum, La Gata Borda o Mai Rojas.

Els espectacles d’aquests dues companyies es podran veure avui a l’Orfeó Reusenc i al Bravium Teatre. Bàcum presenta una presiosa obra familiar anomenada ‘Bombolles de paper’ i la companyia de Mai Rojas va més enllà i endinsa a l’espectador en una misteriosa simfonia visual. A la tarda la companyia reusenca La Garta Borda escenificarà la seva particular versió de la història de Catalunya passada pel filtre de la Commedia dell’Arte.

El festival es tancarà demà amb l’espectacle gestual de la companyia Vol-Ras ‘Da capo’. Serà a les 18.00 al teatre Bartina i explica amb música i silencis la història del que passa rere els decorats i entre bambolines. L’espectacle, que segueix les peripècies de dos tècnics, pren com a referents a la familia Flöz, el cinema de Federico Fellini i a John Cage.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any