Les estrenes: El trencaclosques de ‘Coherence’ i ‘El Juez’ amb Robert Downey Jr. i Robert Duvall, films més destacats de la setmana

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
24.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Festival de cinema de Sitges de l’any passat va premiar ‘Coherence’ amb el millor guió i el film arriba aquesta setmana a la gran pantalla. La primera pel·lícula de James Ward Byrkit és un autèntic trencaclosques entre vuit personatges i té tocs de ciència ficció, enjòlit i fins i tot una mica de terror. L’altra pel·lícula destacada de la setmana és ‘El juez’ dirigit per David Dobkin i protagonitzat per Robert Downey Jr. i Robert Duvall.

> Coherence. Direcció: James Ward Byrkit. Intèrprets: Emily Baldoni, Elizabeth Gracen, Lorene Scafaria; Maury Sterling, Nicholas Brendon, Hugo Armstrong. Gènere: Enjòlit. Esbós: Finlàndia, 1923. El pas d’un cometa va deixar a tota una població sencera completament desorientada. Ara, un grup d’amics sopa i recorda el misteriós cas mentre esperen el pas d’un altre cometa. En català. (Vídeo).

> The Judge (‘El juez’). Direcció: David Dobkin. Intèrprets: Vera Farmiga, Leighton Meester, Sarah Lancaster; Robert Downey Jr., Vincent D’Onofrio, Robert Duvall. Gènere: Drama. Esbós: Un advocat rep la notícia que el seu pare jueu és sospitós d’haver comés un crim. La decisió d’investigar el cas serà la causa que torni a establir una relació estreta amb la seva família, abans totalment trencada. (Vídeo).

> The Prince. Direcció: Brian Miller. Intèrprets: Jessica Lowndes, Gia Mantegna, Andrea Burns;  Bruce Willis, Jason Patric, John Cusac. Gènere: Acció. Esbós: Un mafiós retirat es veu obligat a tornar a la ciutat per a buscar a la seva filla desapareguda. Quan torni a endinsar-se en el món que ja havia deixat enrere haurà d’enfrontar-se als seus enemics, que porten esperant molts anys per venjar-se. (Vídeo).

> Deux jours, une nuit (‘Dos días, una noche’). Direcció: Jean-Pierre Dardenne i Luc Dardenne. Intèrprets: Marion Cotillard, Catherine Salée, Myriem Akeddiou; Fabrizio Rongione, Simon Caudry, Batiste Sornin. Gènere: Drama. Esbós: La Sandra està a punt de perdre la feina i per tal d’evitar-ho disposa d’un cap de setmana per trobar-se amb els seus amics i convèncer-los que renunciïn a la seva paga extraordinària. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any