Vicent Ahuir deixa l’Ajuntament després de quasi 20 anys

  • Fou Alcalde de Meliana sis anys entre 1999 i 2007

VilaWeb
Redacció
22.10.2014 - 23:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En la sessió plenària del passat dia 2 d’octubre, el regidor de Compromís, Vicent Ahuir, va renunciar a la seua acta com a membre de la corporació de l’Ajuntament de Meliana. Ho va fer després de 20 anys en exercici del càrrec. Han sigut cinc legislatures exercint diversos càrrecs i responsabilitats.

Com va explicar Vicent Ahuir mateix, “hi ha motius de salut personal, però sobretot el convenciment que és el moment de facilitar la renovació del grup municipal i donar pas a altres persones més joves i ben preparades disposades a assumir esta responsabilitat”. En tots estos anys, el regidor ha gestionat àrees com ara Cultura, Foment Econòmic, Hisenda, Agricultura o Policia i Interior, a més de les presidències de l’Institut Municipal de Cultura i del Consell Agrari Municipal. Però com ben bé va dir “el major privilegi i honor com a veí i ciutadà ha sigut haver exercit l’Alcaldia de Meliana sis anys”.

Ahuir va aprofitar per a agrair el suport i la professionalitat durant estos anys del conjunt de treballadores i treballadors públics de l’Ajuntament, i també va tindre un agraïment per a la resta de membres que l’han acompanyat en les successives corporacions. A més, va demanar disculpes si en estos anys ha pogut causar algun perjuí a alguna persona. Com va explicar “sempre m’ha mogut el bé comú, l’estima pel poble de Meliana i el convenciment de la necessitat de treballar, sobretot, per les persones més febles i desfavorides”.

Entre les aportacions dels governs en què ha participat, va destacar haver convertit Meliana al seu dia en centre comercial i cultural de la comarca i haver fomentat el comerç i el sector empresarial, un fet que va provocar la reducció de la desocupació a nivells molt baixos. En este context, Fimel 2000 fou una referència, la primera fira agrícola i comercial de l’Horta Nord, de la qual s’acaba de celebrar l’edició número quinze. A més, com a alcalde de Meliana, Vicent Ahuir fou l’impulsor de l’alternativa al traçat de l’AVE València-Castelló, elaborat per la Universitat Politècnica de València, amb l’objectiu de preservar l’espai singular de l’horta.

La persona que substituirà Vicent Ahuir com a regidora de Compromís serà Marta Valero Gimeno, diplomada en Ciències Empresarials, que prendrà possessió en el moment en què la Junta Electoral remeta l’acta de regidora a l’Ajuntament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any