Forcadell defensa ara que cal concentrar-se en el 9-N i deixar les eleccions per després

  • Diumenge va exigir al president Mas que convoqués eleccions abans de tres mesos

VilaWeb
Redacció
22.10.2014 - 19:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta de l’ACN, Carme Forcadell, ha reconegut que no coneixia el resultat de la reunió mantinguda aquest dimecres entre el president Artur Mas i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, però ha assenyalat que estava ‘contenta’ perquè només pel fet que ‘s’hagin reunit ja es un fet positiu perquè ara el que toca es treballar tots pel 9-N’. En relació amb el compromís de convocatòria d’eleccions plebiscitàries com condició per donar suport a la consulta, Forcadell ha assenyalat que ‘ara no s’ha de parlar d’eleccions i ara del que s’ha de parlar és del 9-N, tots els esforços han de ser per el 9-N’. Forcadell ha afegit que ‘quan millor vagi el 9-N millor ens facilitarà les eleccions’.

Carme Forcadell ha fet aquestes declaracions moments abans de començar l’acte convocat pel Fòrum empresarial ‘Creiem en Catalunya’ que s’ha celebrat a l’auditori de Barcelona on s’han concentrat uns 600 empresaris. 

Per a la presidenta de l’ANC, actes com els del Fòrum empresarial són ‘una mostra més de què la majoria de la societat catalana està per la independència i això demostra que una part dels empresaris estan per la independència’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any