EUPV suspèn de militància el regidor de Burjassot acusat d’assetjament sexual

  • José Blanco presenta la dimissió

VilaWeb
ACN
21.10.2014 - 18:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La comissió executiva d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha acordat per unanimitat de suspendre de militància el regidor de Burjassot José Blanco, detingut ahir per presumptes delictes d’assetjament sexual i coaccions. L’executiva d’EUPV s’ha reunit de manera extraordinària després d’haver confirmat les acusacions i l’encausament de Blanco i ha acordat també d’obrir-li expedient disciplinari per a expulsar-lo i li ha demanat l’acta de regidor.

La titular del jutjat d’instrucció número 6 de Paterna l’ha deixat en llibertat després de fer efectiva una fiança de 30.000 euros. Segons que ha informat el Tribunal Superior de Justícia, la jutgessa li imposa la prohibició d’acostar-se a la víctima durant el procediment.

Blanco presenta la seva dimissió

Blanco forma part de l’equip de govern municipal dins de la regidoria d’Esports i Serveis Socials. Segons que ha informat el grup municipal d’EUPV a Burjassot, José Blanco ha presentat la seva dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Burjassot i s’aparta temporalment de tota militància política per centrar-se en la defensa del cas.

‘No m’amago perquè que no hi ha res a amagar. La veritat només té una sortida. Segur que aviat podré demostrar la meva innocència i respondre amb fermesa a aquests repugnants atacs’, ha declarat.

Esquerra Unida de Burjassot ha remarcat que ‘els delictes de gènere són un tema molt seriós’, demana respecte a la presumpció d’innocència i que no hi hagi judicis paral·lels perquè la justícia pugui fer la seva feina.



Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any