Núñez i el seu fill hauran d’entrar a presó

  • L'Audiència de Barcelona desestima el recurs de l'ex-president del Barça i n'ordena l'empresonament

VilaWeb
Redacció
21.10.2014 - 15:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Audiència de Barcelona va desestimar el recurs de Josep Lluís Núñez en què demanava la suspensió de la pena pel cas Hisenda, de manera que l’ex-president del Barça, i també el seu fill, hauran d’anar a la presó. L’Audiència els va condemnar a sis anys de presó, però el Tribunal Suprem espanyol va rebaixar la pena a poc més de dos anys.

El Tribunal Suprem va encausar-los per subornar inspectors d’Hisenda i Nuñez i el seu fill n’havien demanat la suspensió provisional. La decisió, que va fer pública ahir l’Audiència, es pot recórrer.

Josep Maria Huguet ja hi va ingressar al març

Un altre condemnat per aquest cas és l’ex-cap de la Inspecció d’Hisenda de Catalunya Josep Maria Huguet. L’Audiència de Barcelona el va condemnar a tretze anys de presó per suborn passiu, falsedat documental, prevaricació, omissió del deure de perseguir delictes i infidelitat en la custòdia de documents. El Suprem, però, va rebaixar la condemna a sis anys i deu mesos de presó i vuit d’inhabilitació pels delictes de suborn, falsedat i prevaricació. Huguet ja va ingressar a la presó el març passat a petició pròpia i va sol·licitar l’indult parcial al govern espanyol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any