El nou liceu d’Argelers de la Marenda, durà el nom de Christian Bourquin

  • Els elegits socialistes de la regió Llenguadoc-Rosselló van decidir, en una reunió celebrada el passat divendres, del nom de Chrsitian Bourquin per al futur liceu d'Argelers de la Marenda i la Mediateca de Nefiac, inaugurada dissabte passat ...>>
    Dl. 20 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
20.10.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El futur liceu d’Argelers de la Marenda, té previst obrir les seues portes el pròxim curs 20015-2016, i durà el nom de Christian Bourquin, antic president del Consell General i president de la regió Llenguadoc- Rosselló, que com sabeu va morir el passat mes d’agost. Es dona la s’apartès el nom d’Emile Combes, previament elegit per aquest liceu.

L’anunci dels elegits regionals es va fer el dia abans de la inauguració de la nova mediateca de Nefiac, que va tenir lloc dissabte. L’edifici, que comprèn igualment una cantina i un espai d’acollida peri-escolar que porta igualment el nom de Christian Bourquin.

La secretària d’estat i diputada nord-catalana Ségolène Neuville, darrera companya sentimental de Christian Bourquin, i la presidenta del Consell General i actual senadora, Hermeline Malherb,e van ser les encarregades d’aquesta inauguració.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any