Homenatge al President Lluís Companys

VilaWeb
Redacció
14.10.2003 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El proper dimecres 15 d’octubre de 2003, a les 20.30 h, a la plaça de Lluís Companys de l’Hospitalet de Llobregat, ERC-l’Hospitalet i JERC-l’Hospitalet organitzen un acte d’homenatge al que fou president de Catalunya i un dels membres fundadors d’Esquerra Republicana de Catalunya, Lluís Companys i Jover, afusellat a mans del règim franquista ara fa 63 anys.

L’acte serà presentat per Ramon de Calasanz, president d’ERC-l’Hospitalet, i hi intervindran Anna Simó, regidora-portaveu d’ERC a l’Hospitalet, i Enric Ocaña, secretari d’Imatge i Comunicació d’ERC-l’Hospitalet i membre de la candidatura d’ERC al Parlament de Catalunya. Després dels parlaments, membres d’ERC i de JERC faran la tradicional ofrena floral davant l’escultura homenatge a Lluís Companys.

Així mateix, el Centre d’Estudis de l’Hospitalet, conjuntament amb l’Ajuntament de l’Hospitalet, organitzen a l’Auditori de la Farga (carrer Girona, 10) a les 19.00 h, una conferència commemorativa, amb el títol La repressió franquista: els papers de Salamanca a càrrec de Josep Cruanyes i Tor, historiador i advocat, autor del llibre Els papers de Salamanca, d’edicions 62.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any