Eco cinema a Talteüll

  • Avui dijous, és Talteüll qui acollirà a les 14h i a les 20h dues sessions de cinema gratuït seguit d'un debat ...>>
    Dj. 16 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
16.10.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana ,s’estan celebrant sessions de cinema gratuït amb debats a l’entorn del medi ambient organitzat per l’Aglomeració Perpinyà Mediterrània, s’esta celebrant la setmana europea de la democràcia local. Concretament és l’Agència 21 , que es un programa d’acció per al segle 21, aprovada per 173 Caps d’Estat a la Cimera de la Terra a Rio el 1992, a tota la Comunitat és una Agenda Local 21 que anomenem ‘Archipel durable’, qui ho organitza.

Si teniu interès en consultar tots els documents , així com el llibre blanc d’aquesta ‘Agència 21’ ho podeu fer des d’aquí .

Avui aquesta sessió arriba a Talteüll, concretament al Palau de Congressos on a les 14h es projectarà la pel·lícula ’99 francs’ adaptació del best-seller de Frédéric Beigbeder, seguidament hi haurà un debat sobre l’economia responsable.

La segona sessió a les 20h al mateix lloc és projectarà la pel·lícula ‘Le jardin en mouvement’ qui descriu el recorregut atípic de Gilles Clément, arquitecte paisatgista, botànic, entomòleg, biòleg i escriptor, professor al Collège de Francei a l’Escola Nacional Superior del Paisatge de Versalles.
S’ha de destacar la presència excepcional de Gilles Clément al qual el documental projectat és consagrat, i la participació de l’associació “Artboressence“.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any