Els Dragons Catalans s’enfronten al Saint-Helens en semifinals de la Super League

  • Aquesta nit a les 21h ( hora catalana), els Dragons Catalans jugaran la semifinal de la Super League contra l'equip de Saint-Helens, per un lloc a la final que es jugarà a Manchester, concretament a l'estadi de Old Trafford ...>>
    2. d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
02.10.2014 - 11:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Dragons Catalans estan a 80 minuts de jugar la final de la Super League. Per això però tenen de guanyar al Saint-Helens, i si ho aconsegueixen , cosa gens fàcil tractant-se del primer classificat a la lliga, l’equip català accediria per primera vegada a una final de Super League després de 9 temporades a la màxima competició de rugbi XIII europea.

Cal recordar, a més a més, que com a primers classificats de la fase regular, els Saint-Helens, una vegada van guanyar a  Castleford a la primera ronda dels playoffs, es van classificar directament per jugar les semifinals. Això vol dir que han descansat el passat cap de setmana.

Laurent Frayssinous, ha decidit convocar al mateix grup de 19 jugadors que van guanyar la passada setmana a Huddersfield. Així el grup estarà format per: 2 Morgan Escaré;  4 Ben Pomeroy ; 5 Michael Oldfield ; 6 Thomas Bosc ; 8 Olivier Elima; 9 Ian Henderson ; 10 Jeff Lima ; 11 Zeb Taia; 12 Louis Anderson ; 13 Greg Mounis ; 15 Antoni Maria ; 16 Eloi Pelissier ; 17 Elliott Whitehead ;18 Daryl Millard ; 21 Julian Bousquet ; 24 Jason Baitieri ; 25 Vincent Duport; 29 Benjamin Garcia; i 34 Sam Williams.
Consulteu les dades (no cat) d’aquesta semifinal aquí. El partit el podreu seguir per Sky Sports.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any