Mas-Colell respon amb contundència a un diputat del ‘Partit Poca-solta’ al parlament

  • El conseller d'Economia diu a José Antonio Coto que a Madrid no pinten res

VilaWeb
Redacció
01.10.2014 - 20:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Picabaralla a la sessió de control al parlament. Una pregunta feta pel diputat del PP José Antonio Coto al conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, sobre el pressupost del 2015 ha acabat amb un enfrontament carregat de retrets. Els arguments de Coto han enutjat el conseller, que ha dit que les sigles PP devien voler dir ‘Partit Piròman’. El diputat ha respost: ‘Es nota que el govern fa figa, perquè ja busca feina al Club de la Comèdia.’ I l’ha acusat d’actuar com un ‘poca-solta’. El conseller ha replicat que potser és més ‘apropiat’ dir que PP ve de ‘Partit Poca-solta’. Tant l’un comentari com l’altre han aixecat aplaudiments i escridassades de diputats.

Podeu veure les intervencions ací:

Aquesta picabaralla ha acabat amb el portaveu del PP, Enric Millo, demanant la paraula a la presidenta del parlament, Núria de Gispert, per replicar al conseller d’Economia. ‘Li demanem una mica de respecte’, ha dit, abans de ser interromput de cop per l’esbroncada de nombrosos diputats de l’hemicicle. ‘Demanem respecte, no pel PPC, sinó pel prop de mig milió de catalans que ens van votar i que no són uns poca-soltes. És un insult a les persones que han votat aquest partit’, ha dit Millo.

Li ha replicat el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, que ha expressat la protesta del seu partit. ‘Fins aquí podríem arribar. Se’ns pot dir de tot. Ens difamen i ens insulten i, a la mínima, salten perquè tenen la pell molt prima. No hi ha vergonya’, ha conclòs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any