Tercer dia de mobilitzacions davant la delegació del govern espanyol

  • La protesta a favor del 9-N ha acabat amb una manifestació fins la plaça Catalunya i a continuació s'ha dissolt

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.10.2014 - 22:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El tercer dia de mobilitzacions de suport al 9-N davant la delegació del govern espanyol a Catalunya ha finalitzat avui amb una manifestació fins a plaça Catalunya. Després de celebrar una assemblea, els concentrats han decidit acabar la protesta a aquest punt de Barcelona. També s’ha convocat per demà una nova concentració, a les 18.30 a la plaça Universitat per avançar fins a plaça Catalunya i fer-hi una acampada.

Després de la concentració d’ahir davant de la delegació del govern espanyol a Catalunya, avui a les 19.00 ha començat una segona concentració al mateix punt. La convocatòria s’ha hagut de desplaçar a la cantonada dels carrers Roger de Llúria i Provença perquè un cordó policial envoltava l’edifici. A les cantonades pròximes a la delegació furgons i agents dels cossos de seguretat no han deixat accedir a menys de cent metres de l’edifici.

La Guàrdia Urbana i agents d’ordre públic dels Mossos han tallat a quarts de set les cruïlles de Roger de Llúria amb Provença i València, i les del carrer Mallorca amb Pau Claris i Bruc. El trànsit s’ha hagut de desviar, cosa que ha causat alguns embussos al carrer Girona i a Aragó.

Ahir es va intentar de fer una acampada davant del govern espanyol, però la policia ho va impedir. Com avui, en un moment de la protesta, els concentrats van començar a cantar ‘L’estaca’ de Lluís Llach. Un vídeo en va captar el moment.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any