Concentracions també a la resta dels Països Catalans

  • N'hi ha hagut a València, Castelló de la Plana, Perpinyà i Palma

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.09.2014 - 22:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les concentracions de rebuig a causa de la suspensió cautelar del 9-N no tan sols s’han organitzat a les ciutats, viles i pobles del Principat. A tot el país n’hi ha hagut també, davant edificis del govern espanyol.

Cronològicament la primera ha estat a Perpinyà, a les sis, on unes desenes de persones s’han concentrat davant del consolat espanyol, convocades per les organitzacions nord-catalanes. Ho han fet repicant atuells i ensenyant pancartes amb el doble sí.

A València hi ha hagut la concentració més gran, al davant de la delegació del govern espanyol. Unes tres-centes persones amb senyeres i estelades s’hi han concentrat sota el lema ‘Votareu i votarem!’ Els manifestants hi han desplegat una pancarta amb el lema ‘El País Valencià pel dret a decidir’. A Castelló de la Plana també hi ha hagut un centenar de manifestants.

A Palma els manifestants s’han concentrat a la plaça de Cort. Davant unes dues centes persones ha fet un parlament Joan Planas, de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any