La CUP demana a Mas una reunió conjunta dels partits pro-consulta

  • Retreu al govern que hagi prengui 'decisions unilaterals' com la suspensió de la campanya del 9-N

VilaWeb
ACN
30.09.2014 - 17:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha dit que la seva formació demanaria explicacions al govern per haver suspès ‘cautelarment i temporalment’ la campanya del 9-N. Arrufat ha lamentat que l’executiu català prengui ‘decisions unilaterals’ sense comptar amb la resta de forces polítiques que donen suport a la consulta i ha avisat que la manca d’unitat seria el pitjor que li podria passar al procés. 

Arrufat ha fet saber el seu interès perquè Mas s’hi posi en contacte per dur a terme la reunió que ‘permetrà prendre decisions conjuntament amb el partits pro-consulta’, i ha advertit que si Mas no convocava aquesta reunió, ‘cadascú’ actuaria ‘per la seva banda’. 

El diputat ha fet una crida ‘a participar massivament a les concentracions d’aquesta tarda davant dels ajuntaments’ en defensa de la consulta i contra la prohibició del Tribunal Constitucional: ‘En el dia 1 de la desobediència, es crida a fer concentracions davant els ajuntaments del país per a mostrar que hi ha una majoria de la població disposada a desobeir i votar el 9-N.’


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any