Caos a l’estació del TGV de Girona per les inundacions al túnel

  • Obliguen a suspendre trens per segon dia · Adif no posa data per restablir el servei

VilaWeb
ACN
30.09.2014 - 12:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amuntegament de passatgers que s’esperen per agafar autobusos i trens suspesos per segon dia (no només fins a Figueres sinó també cap a Barcelona). Aquesta és l’estampa que es viu a l’estació del TGV de Girona, després que l’aiguat d’ahir a la matinada inundés les vies i deixés fins a 7 metres d’aigua a dins del túnel subterrani.

Entre els viatgers les reaccions van des de la resignació a la indignació. VilaWeb ha contactat amb passatgers que aquest matí han vist com el TGV que pujava a Girona des de Barcelona quedava suspès i els enviaven a un tren regional. Però la sorpresa ha estat aquesta: ‘He vist amb els meus ulls i he comprovat que han fet aribar un tren TGV de Barcelona cap a Girona, Anava buit. Nosaltres en regional i un TGV buit ?! No entenia res’ diu Glòria, que agafa el tren cada dia. ‘He demanat a la noia d’informació què passava i m’ha dit que el TGV pujava a Girona per recollir els passatgers del Girona-Madrid. És a dir, hi ha tren pels que van a Madrid i no per nosaltres? Ho trobo vergonyant. Vergonyant. Ens estant enganyant i ens estant fotent la vida. Saps què faré aquesta tarda? Anar a les 19 davant l’Ajuntament. I amb un somriure, que és el que els molesta’

Mentrestant, a la zona de la Devesa, els tècnics d’Adif treballen per pouar tota l’aigua acumulada al túnel. De moment, no hi ha data per restablir el servei d’alta velocitat fins a Figueres. I a més, els problemes pels aiguats que caiguts a l’estat francès s’afegeixen a l’afectació dels combois internacionals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any