On es podrà anar a votar el 9-N? La llista dels col·legis electorals

  • El govern ja ha previst tots els col·legis electorals per a votar en la consulta · N'ha elaborat una llista provisional

VilaWeb
Redacció
28.09.2014 - 10:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per a la consulta del 9 de novembre s’han previst dues modalitats de vot: presencial ordinària i anticipada per dipòsit. La votació presencial es farà el 9 de novembre de 2014 entre les 9.00 i les 20.00. El govern ofereix la web 9nconsulta2014.cat per consultar per municipi la llista de col·legis electorals on es pot anar votar el 9 de novembre. I també una llista amb els punts de votació a l’estranger.

Així mateix, podeu consultar aquesta llista provisional de tots els punts de votació del 9-N.

El vot anticipat per dipòsit

La votació anticipada per dipòsit es farà entre els dies 20 i 25 d’octubre de 2014, ambdós inclosos. La forma anticipada per dipòsit es reserva a uns quants casos concrets: els catalans residents a l’estranger de manera permanent; els residents a Catalunya que es trobin a l’estranger temporalment; els interns en centres penitenciaris o centres de menors de Catalunya; les persones amb un nivell de dependència acreditat per certificat mèdic oficial que no puguin desplaçar-se als locals de consulta el dia de la votació presencial ordinària; i els qui disposin d’una cita d’hospitalització prevista per a la setmana del 9 de novembre de 2014.

També ho podran fer els treballadors mobilitzats el dia de la votació presencial ordinària per al dispositiu organitzatiu de la consulta o per al funcionament de serveis i infrastructures socials crítiques corresponents únicament als col·lectius següents: les forces i cossos de seguretat; els bombers, el personal de protecció civil i d’emergències i els agents forestals; el personal sanitari i farmacèutic de guàrdia; el personal de l’àmbit públic o privat directament implicat en les operacions de la consulta durant el dia 9 de novembre de 2014; el personal de centres penitenciaris i de justícia juvenil; el personal essencial per al funcionament continuat d’organismes d’infrastructures crítiques, com el sector elèctric, les telecomunicacions o el subministrament d’aigües.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any