Morgan Escaré renova el seu contracte amb els Dragons Catalans

  • Morgan Escaré, que tenia contracte amb els Dragons Catalans fins a finals de la temporada 2016, ha renovat per quatre temporades més el seu contracte amb el club català ...>>
    Dl. 22 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
22.09.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una bona notícia pels seguidors de l’equip català, ja que Morgan Escaré de 22 anys, originari de Salses, ha sigut la verdadera revelació de la SuperLeague aquesta temporada, acabant la fase regular com a segon millor marcador d’assajos de la competició, darrere Joël Monaghan i el millor marcador d’assaigs del seu equip. Autor de 27 assajos en 27 partits aquest any, 42 en 44 partits de SuperLeague des dels seus començaments. Aquesta darrera temporada, ha polvoritzat fins i tot el rècord de Justin Murphy (25 assaigs) que va ser aconseguit l’any 2006.

Morgan Escaré va fer tota la seua carrera als Dragons Catalans, format en les escoles de rugbi de Salses i de Toluges, jugant amb els ‘juniors’ i després amb el Sant-Esteve XIII català, l’equip de reserva dels Dragons Catalans, fins a arribar a l’equip professional, la temporada 2013, estarà vinculat al club fins al final de la temporada 2018.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any