Els Dragons Catalans comencen la disputa dels Play-Off 2014

  • Avui dissabte, els Dragons Catalans és desplacen a Leeds per jugar el primer partit dels Play-Off de la Super League , que els enfrontarà aquesta tarda a les 18h 15 a l'equip dels Rhinos Leeds
    Ds 20 de setembre del 2014.

VilaWeb
Redacció
20.09.2014 - 11:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els catalans, és desplacen il·lusionats a Leeds, on els espera un equip, els Rhinos Leeds que ha sigut campió de la Super League , cinc de les darreres set edicions de la Super League, i el passat agost va guanyar la Challenge Cup. Però l’equip català ha guanyat els seus darrers tres partits, mentre que els seus rivals, han perdut els seus darrers cinc partits. Però no hi h que oblidar que els catalans mai han guanyat a Leeds.

Per aquest partit, l’entrenador Laurent Frayssinous ,només ha fet un canvi, respecte al grup que va guanyar la passada setmana a l’equip de Castleford : Greg Mounis torna al grup, i surt Damien Cardace. El grup dels 19 jugadors està format per : 2 Morgan Escaré, 4 Ben Pomeroy, 5 Michael Oldfield, 6 Thomas Bosc, 8 Olivier Elima, 9 Ian Henderson, 10 Jeff Lima, 11 Zeb Taia, 12 Louis Anderson, 13 Greg Mounis, 15 Antoni Maria, 16 Eloi Pelissier, 17 Elliott Whitehead, 18 Daryl Millard, 21 Julian Bousquet, 24 Jason Baitieri, 25 Vincent Duport, 29 Benjamin Garcia, 34 Sam Williams.

Aquí podeu consultar algunes dades sobre els enfrontaments entre els Rhinos i els Dragons. També podeu consultar aquí l’avantmatx oficial de la Super League per aquest partit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any