La Usap rep a Agen

  • Avui a les 19h a l'estadi Aimé Giral, l'Usap rep a Agen, en el partit corresponent a la cinquena jornada del ProD2 ...>>
    Ds. 20 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
20.09.2014 - 12:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La usap, que ha perdut els dos darrers partits, necessita guanyar si no vol quedar despenjada de la classificació. Actualment, després de les derrotes sofertes contra Tarbes per 16 a 15 i contra Montauban per 24 a 19, ocupa el cinquè lloc en la classificació. També el seu rival d’avui l’Agen es troba amb problemes, fins ara només ha guanyat un partit, i voldrà endur-se la victòria per poder remuntar , ja que actualment, ocupa la 12ena posició.

Per aquest partit, el catalans han convocat un grup de 26 jugadors format per: Christophe DAVID, Enzo FORLETTA, Paulica ION, Rudy CHERON,  Giorgi MCHEDLISHVILI, Benoît CABELLO, Romain TERRAIN, Guillaume VILACECA, Loïc CHARLON, Kirill KULEMIN, Karl CHATEAU, Henry TUILAGI, Alan BRAZO, Jean-Pierre PEREZ, Dimitri BASILAIA, Tom ECOCHARD, Sébastien DESCONS, Tommy ALLAN, Watisoni VOTU, Jonathan BOUSQUET, Jean-Bernard PUJOL, Julien FARNOUX, Sione PIUKALA, Lifeimi MAFI, David MARTY iJoffrey MICHEL.

Podeu escoltar a Usap FM les entrevistes d’avantmatx (només en francès) de diversos jugadors.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any