Un jove de 16 anys detingut per haver mort a un home

  • El passat dijous al matí, un home de 30 anys va ser ferit mortalment per una escopeta de caça a Sant Llorenç de Cerdans, l'home va morir ahir a causa de les ferides. Feia part d'un grup de joves perpinyanesos que s'havien desplaçat al poble per collir bolets. Un jove de 16 anys i la seua mare, han estat detinguts i posats en guàrdia vista ...>>
    Ds. 20 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
20.09.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els fets van passar dins un mas de Sant Llorenç de Cerdans, no lluny de la frontera amb Catalunya Sud, en el límit de Costoja, el passat dijous. El jove va ser transportat pels seus amics fins a un cafè de Sant Llorenç de Cerdans, al principi volien fer creure que el jove havia caigut, i van demanar que ‘avisessin als bombers però que, sobretot, no avisessin als gendarmes’, cosa que els parroquians del cafè no van escoltar i van avisar als militars. Finalment, els gendarmes de Ceret van obrir una enquesta.

Els joves perpinyanesos van assegurar als gendarmes que estaven collin bolets, quan van ser enxampats pel propietari del mas, una versió poc creïble pels gendarmes, ja que van descobrir que el joves tenien una bomba lacrimògena i, a més a més, havien adormit al gos del mas. Malgrat que, una vegada interrogada pels gendarmes, la propietària va afirmar que ella havia sigut la que havia disparat el tret, el seu fill de 16 anys també ha estat detingut. Tots dos es troben en guàrdia vista.

Els gendarmes volen desestranyar l’evidència per tractar d’entendre el que ha passat i són molt discrets. A Sant Llorenç de Cerdans s’afirma que les víctimes no són necessàriament innocents, ja que aquest grup de joves no era la primera vegada que estaven per la zona, possiblement, feien potser extorsió, i assetjaven a aquesta família que hauria descobert una plantació de cànnabis sospitosa al bosc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any