El Tribunal Administratiu de Montpeller dona la raó a Robert Navarro

  • El Tribunal Administratiu de Montpeller ha donat la raó a Robert Navarro, i la votació per elegir el nou president de la regió es farà el pròxim dilluns 29 de setembre ...>>
    Dv. 19 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
19.09.2014 - 11:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La justícia ha desestimat la seva demanda d’anul·lació del prefecte de la regió que demanava que la convocatòria es fes el 26 de setembre per respectar la llei. Aquesta era també la data que volien 41 consellers regionals socilistes. El tribunal  ha estimat que la convocatòria de Robert Navarro, encara que fora de termini, no podia ser anul·lada. A més a més, era anterior a aquella enviada per una majoria d’elegits socialistes, representats per Josianne Collerais.

Sembla doncs que finalment serà el 29 de setembre quan s’elegirà al president del Consell Regional. Per la seua banda, els consellers regionals socialistes han fet públic un comunicat, acceptant aquesta decisió judicial, malgrat que pensen que és una decisió que no respecta la llei, i reiteren que el seu candidat serà Damien Alary. Trobareu aquest comunicat en el document adjunt a la noticia (pdf només en francès).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any