El teatre Micalet estrena temporada amb ‘Ficció’

  • L’obra és la guanyadora del Premi Túria a la millor contribució teatral

VilaWeb
Redacció
18.09.2014 - 23:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Companyia Teatre Micalet celebra els seus 20 anys de trajectòria teatral presentant una temporada carregada d’espectacles. L’obra inaugural, que es pot veure fins el 28 de setembre, és ‘Ficció’, està protagonitzada per Carles Alberola i va guanyar el Premi Túria. En total, fins a final d’any es podran veure disset espectacles entre teatre, música i produccions infantils. Cal destacar els homenatges a Vicent Andrés Estellés i a Ovidi Montllor i la producció de la Companyia Teatre Micalet ‘Ser o no res’.

‘Ficció’ és un muntatge creat, dirigit i interpretat per Carles Alberola que enguany s’ha fet amb el Premi Túria a la millor contribució teatral. L’obra mostra el poder de la ficció a través de l’humor del món del teatre i el cinema. La ficció té la capacitat de posar-nos al davant un mirall deformat per mostrar-nos els nostres desitjos cobejats, el que som, el que sentim i, fins i tot, allò en que ens podem arribar a convertir en el futur.

Aquesta setmana també s’ha presentat la cartellera de la nova temporada, on Xavi Castillo torna amb el seus monòlegs i Toni Albà presenta ‘Bufonant’. Del 8 al 12 d’octubre es presentarà ‘Un entre tants’, un espectacle homenatge a la figura de Vicent Andrés Estellés, i també es recordarà a Ovidi Montllor amb un concert a càrrec de Arturo Goya, Kike Pellicer i Paco Prieto. El teatre també acollirà un concert de Cesk Freixas i el mític muntatge protagonitzat per Manel Barceló i Lluís Soler ‘Per un sí o per un no’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any