EUPV obre termini per presentar candidatures a les primàries obertes per a la Generalitat

  • La formació estableix un requisit de 37 avals per a les candidatures unipersonals i de 90 per a les candidatures de llista completa

VilaWeb
ACN
17.09.2014 - 17:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha obert el termini de presentació de candidatures a les Corts Valencianes i de candidats a la presidència de la Generalitat Valenciana. Segons que ha informat la formació, des d’aquest dimecres i fins el 31 d’octubre, es podran inscriure tots els simpatitzants que ho desitgin, a través de la pàgina web creada per a l’ocasió o en qualsevol col·lectiu d’EUPV. Les persones que es presentin com a candidats a la presidència de la Generalitat Valenciana podran ser o no afiliats. Si es presenten en candidatura completa necessitaran el suport del 3% de la militància, un total de 90 avals, i de 37 si ho fan en candidatura unipersonal.

Des de l’1 al 19 octubre se celebraran les assemblees locals en tots els col·lectius d’EUPV per presentar les propostes de programa electoral i de candidatures, i del 21 octubre al 2 de novembre les assemblees comarcals. El 8 de novembre se celebrarà l’assemblea d’EUPV per a la votació de les primàries, i l’endemà es definiran les principals línies programàtiques i es proclamaran les candidatures votades el dia anterior.

La secretària d’organització d’EUPV, María Ángeles Llorente, ha assenyalat que el sistema de primàries obertes ‘aprofundeix encara més si cap en la democratització del nostre funcionament intern i del sistema d’elecció de candidats, per això votaran a les candidatures de les Corts totes les persones afiliades, i per això obrim a la ciutadania la confecció del programa electoral i l’elecció del candidat a la presidència de la Generalitat, a la qual votaran els afiliats i, a més, tots els simpatitzants que ho desitgin i comparteixin el projecte d’EUPV ‘.

A la pàgina web creada expressament per a les primàries, es podran inscriure a partir d’avui els participants que ho desitgin, siguin de la nacionalitat que siguin, omplint una fitxa i complint com a únics requisits compartir el projecte d’EUPV i tenir més de 16 anys. Aquests simpatitzants podran participar en el debat programàtic, i en la votació a la presidència de la Generalitat Valenciana. ‘És una campanya ambiciosa que pretén arribar a tota la ciutadania del País Valencià, i que estenem a totes les xarxes socials’, ha assenyalat el responsable de comunicació interna i xarxes socials, Fede Sabater.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any