Robert Navarro, acudeix al tribunal administratiu

  • Encara no es pot dir quan es farà l'elecció del successor de Christian Bourquin, com a president de la regió. Ara Robert Navarro ha decidit acudir al Tribunal Administratiu de Montpeller per defensar la convocatòria del ple del Consell Regional el pròxim 29 de setembre, no el 26 com ha aprovat oposidors i el prefecte de la regió ...>>
    Dc. 17 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
17.09.2014 - 12:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa dies que hi ha una guerra soterrada entre els consellers regionals del PS i el president interí, Robert Navarro. De pas recordarem que aquest  havia convocat el ple pel 29 de setembre, però, Josianne Collerais, la segona vicepresidenta del Consell Regional, va alagar que la primera convocatòria era il·legal ja que, segons diu, excedeix al mes des de la mort de Christian Bourquin, va convocar als consellers regionals pel pròxim 26 de setembre. I pocs dies deprés el prefecte de la regió li va donar la raó.

Però vet aquí que Robert Navarro, ha decidit acudir a la justícia, i ha presentat un recurs davant el Tribunal Administratiu de Montpeller per invalidar la convocatòria del consell regional el 26 de setembre. Assegura que, malgrat que Christian Bourquin va morir el passat 26 d’agost, el termini d’un mes per convocar el ple per elegir al seu successor, comença a comptar des del dia següent, és a dir el 27 d’agost, i com el 27 de setembre es dissabte, el ple és deu celebrar el 29 de setembre. 

Tot esperant a veure que decideix el Tribunal Administratiu, 41 consellers regionals socialistes han signat un comunicat per defensar la convocatòria del ple pel pròxim 26 de setembre. Entre els signataris d’aquest comunicat es troben el candidat a president del Consell regional Damien Alary, Didier Codorniou, Jean-Claude Gayssot, Josianne Collerais, i Jacques Cresta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any