Dos accident de circulació deixen un total de 5 efrits

  • Un accident de circulació a Canet de Rosselló, avui dimecres al matí, ha deixat un balanç de tres ferits, un dels quals greus. Un poc més tard cap a les 7h50, un accident entre Trullàs i el 'Mas Sabola' ha deixat dos ferits més ...>>
    Dc. 17 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
17.09.2014 - 11:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’accident ha passat a les 07h30′ d’avui dimecres a prop del supermercat Intermarchè de Canet de Rosselló, quan dos cotxes, un d’aquests un vehicle que no necessita permís de conduir, han xocat per causes encara a determinar. Al lloc del fets s’han desplaçat una quinzena de bombers, que han proporcionat els primers auxilis als tres ferits, un d’ells greu.

Tots tres han estat evacuats a l’hospital de Perpinyà. La gendarmeria de Canet de Rosselló, serà l’encarregada de dur a terme una enquesta per determinar les circumstancies exactes d’aquest accident.

També avui dimecres, cap a les 7h50, un altre accident de circulació a la RD 612, entre Trullars i el ‘Mas Sabola’, fet deixat dos ferits més. Dos cotxes han xocat frontalment, projectant un dels vehicles al fossat. Ferits, els dos conductors, que anaven sols a bord, han quedat bloquejats dins els cotxes. Ràpidament, gendarmes i bombers, s’han desplaçat al lloc dels fets, i  han tranquil·litzat la zona, tallant la circulació, mentre es duien a terme les operacions de desempresonament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any