Moniàtic Festival a Alcoi

  • Música, teatre i art conformen el programa que es desenvoluparà a diversos espais de la ciutat

VilaWeb
Redacció
18.09.2014 - 23:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui i demà Alcoi torna a viure una edició del Moniàtic Festival, el festival de cultura, art, música i teatre independent i alternatiu organitzat per les associacions Música de Telers, Insònit i Ateneu Cultural el Panical. Després d’anys de parèntesi, es recupera una oferta refrescant i artísticament audaç que durant un cap de setmana permetrà al públic d’Alcoi gaudir de propostes variades a diferents espais de la ciutat.

El Moniàtic, que es va inaugurar ahir amb la projecció d’un documental, segueix avui amb una oferta de música electrònica i rock. A les 23.00 es podrà sentir a els disc-jòqueis DJ Sphere, Perk i Nandroid al Pub Voodoo i a la mateixa hora però a La Nave de Max hi actuaran els grups locals Tankats i Libertad Kondicional.

Demà dissabte serà el dia fort del festival perquè la variada oferta cultura comença al migdia i dura fins ben entrada la nit. La jornada s’encetarà amb una exhibició de grafitis a l’Ateneu Cultural el Panical amenitzada amb música de disc-jòqueis. A les 16.00 l’actor, cantant i director Marc Sempere presentarà una acció introductòria de la projecció ‘Arròs Movie’. I a partir de les 17.30 començarà el programa musical de la nit, que es dividirà en dos espais. A l’escenari del solar contigu a l’ateneu hi actuaran Los Koplowitz, We Are Not Brothers, Antiguo Régimen, MKM, Trocamba Matanusca, Ix + Víctimas Civiles, Marco Pompero i El Diluvi. Paral·lelament, a l’interior de l’Ateneu Panical hi haurà una nova dosi de Moniatrònik, amb Yin Elek, Ania Bruster, TIM, Deriodesi, Blue Dot, Turbo Inferno, Tourian i Lozano.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any