Cursos de català també d’Òmnium Catalunya Nord

  • Hem rebut un comunicat d'Òmnium Catalunya Nord on ens fan saber que el pròxim mes d'octubre començaran els cursos de català ...>>
    Dt. 16 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
16.09.2014 - 11:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els cursos de català 2014-2015 d’Òmnium Catalunya Nord començaran a partir del primer d’octubre.

Aquests cursos reben un ajut financer de la Regió Llenguadoc-Rosselló, del Consell General dels Pirineus Orientals, de la Generalitat de Catalunya, de la Vila de Perpinyà i de les municipalitats i d’associacions que participen, en els diversos pobles, a la seua organització.

En general es tracta de cursos d’1h30 cada setmana, amb una participació dels alumnes, durant el període que va del primer d’octubre 2014 al 30 de juny 2015.

Hi haurà cursos als pobles següents: Alenyà, Bages, Canet, Cànoes, Elna, El Soler, La Roca de les Alberes, Pollestres, Prada, Santa Maria, Sant Cebrià, Sant Hipòlit, Sant Llorenç de la Salanca, Sureda, Talteüll i Toluges.

A Perpinyà hi haurà cursos al Casal Català (23 avinguda del Liceu), al Centre de Formació de la Vila de Perpinyà (carrer Déodat de Séverac) i a l’annex de l’ajuntament del Molí de Vent (carrer del Vilar). Hi haurà també cursos, però més intensius, a la Casa de la Generalitat (1 carrer de la Fusteria).

A la web www.omnium-catnord.cat es troba la llista dels diferents cursos, així com els horaris, els professors, el lloc on es fan, i els noms de les municipalitats i entitats que els acullen.

Per inscriure’s es pot contactar els professors de català ells mateixos, les associacions o municipalitats organitzadores. També podeu escriure a Òmnium Catalunya Nord, 23 avinguda del Liceu 66 000 Perpinyà o enviar un correu electrònic a catalunyanord@omnium.cat.

Òmnium Catalunya Nord pot estudiar la possibilitat d’obrir altres cursos sempre que hi hagi un mínim de 10 inscrits i una municipalitat o una associació d’acord per col·laborar. 

També cursos per a Adults al Casal de Perpinyà i potser altres que anunciarem en rebre els comunicats (no tots rebuts)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any