Els Dragons Catalans reben als Castleford Tigers

  • Avui dissabte a les 18h, els Dragons Catalans jugaran a l'estadi Gilbert Brutus contra els Castleford Tigers , en el partit de la 27ena jornada de la Super League ...>>
    Ds. 13 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
13.09.2014 - 12:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Serà la darrera jornada de la fase regular de la Super League. Els catalans arriben a aquesta jornada amb els deures fets ja que s’han classificat per jugar els play-off pel títol, gràcies a la victòria aconseguida la setmana passada a Anglaterra en el partit contra els Hull KR. Però els seus adversaris d’avui cerqueran tossudament la victòria ja que, en cas d’obtenir-la, aconseguirien el ‘League Leaders’ Shield’ un trofeu que es dona a l’equip que acaba la fase regular en primera posició.

Per aquest partit els catalans han fet dos canvis en el grup de jugadors que es van enfrontar als Hull KR la passada setmana: així Jeff Lima i Jason Baitieri, entren en el grup en comptes de Greg Mounis i Lopini Paea.

El grup està format pels següents jugadors: el 2 Morgan Escaré, 4 Ben Pomeroy, 5 Michael Oldfield, 6 Thomas Bosc, 8 Olivier Elima, 9 Ian Henderson,10 Jeff Lima 11 Zeb Taia, 12 Louis Anderson, , 15 Antoni Maria, 16 Eloi Pelissier, 17 Elliott Whitehead, 18 Daryl Millard, 21 Julian Bousquet,24 Jason Baitieri  25 Vincent Duport, 26 Damien Cardace, 29 Benjamin Garcia, i el 34 Sam Williams.

Aquí podeu consultar algunes dades sobre l’enfrontament d’aquests dos equips i des d’aquí l’avantmatx oficial d’aquest partit

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any