Un 8% més d’estudiants a la Universitat de Perpinyà

  • Aquesta setmana, la Universitat de Perpinyà ha començat el curs 2014 -2015 amb un augment del 8% d'alumnes, més que el curs passat, la majoria de primer curs ...>>
    Dv. 12 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
12.09.2014 - 13:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En una conferència de premsa, el president de la universitat de Perpinyà, Fabrice Lorente, va assegurar que enguany la universitat perpinyanesa tindrà un total de 4.163 alumnes, el que significa que hi haurà un 8% més que l’any passat. Sembla ser que la crisi econòmica hi ha tingut alguna cosa a veure, ja que és més barat estudiar a Perpinyà que desplaçar-se a Montpeller.

La universitat ha completat el seu programa de renovació a les aules del campus, set en total. Altres projectes de renovació encara estan estudiades, com la creació d’un projectes d’eco-campus suspeses de moment, ja que estan pendents de la concessió de nous crèdits de l’estat i de la regió.

Entre les novetats aquest any, la posada en plaça d’estudis en alternança per als Masters sobretot, i és clar el projecte de reubicació de fileres en centra ciutat de Perpinyà, els detalls , del qual haurien de ser fets públics aviat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any