El Govern presenta a Vic la mostra “Universitats i Recerca a Catalunya abans i després del 1714”

  • La mostra s’endinsa en el món acadèmic de la Catalunya del segle XVIII

VilaWeb
Redacció
10.09.2014 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, el rector de la UVic, Jordi Montaña, i  el regidor de Ciutat del Coneixement i president de Creacció, Josep Arimany, presidiran dilluns vinent la inauguració a Vic de la mostra “Universitats i Recerca a Catalunya abans i després del 1714”. L’acte inaugural tindrà lloc a la Casa de Convalescència de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya a les 17h.

La mostra, impulsada per la Secretaria d’Universitats i Recerca, s’endinsa en el món acadèmic de la Catalunya del segle XVIII, i destaca els canvis substancials que va implicar la desfeta del 1714 per al model universitari i científic de l’època.
 
La mostra, que serà itinerant i es podrà veure durant el curs en altres universitats, s’emmarca en la commemoració del Tricentenari engegada per la Generalitat de Catalunya sota el lema «Érem, som, serem», que vol promoure la memòria dels orígens i les causes del present a través de fets clau de la nostra història. La mostra s’exposarà a Vic del 15 de setembre al 17 d’octubre i es podrà visitar de dilluns a divendres de 8 a 20h. i els dissabtes de 9 a 14h.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any