Educació considera garantida la qualitat educativa a Ontinyent tot i la supressió de tres unitats escolars

  • La consellera Català diu que la mesura busca 'optimitzar' els recursos

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.09.2014 - 20:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La consellera d’Educació ha respost al grup socialista de les Corts que la supressió de les tres unitats escolars produïda a Ontinyent en el curs que ara comença és fruit de la voluntat del govern ‘d’optimitzar’ els recursos, i que tot i això ‘està garantit el dret a l’educació obligatòria a la ciutat.

En la resposta a la Proposició no de Llei presentada pel grup socialista en què es demanava al parlament que donara suport al recurs de reposició presentat per l’Ajuntament d’Ontinyent contra l’arranjament escolar, M. José Català ha assegurat també que a la ciutat ‘hi ha un excés de vacants’, segons han informat des del PSPV-PSOE.

Els socialistes havien demanat que no es suprimiren les unitats d’infanti de tres anys a les escoles Bonavista i Martínez Valls de línia en valencià, i que es reconsideraren les vacants als centres públics. La diputada Pilar Sarrión ha lamentat que la conselleria ‘no ha escoltat cap de les reclamacions realitzades des del govern d’Ontinyent i des de la comunitat educativa’, i afirma que ‘ni la consellera Català i ni el PP creuen en l’educació com a ferramenta de futur’.

Informació relacionada amb les tancades a les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any