El Financial Times destaca l’obsessió de Montoro d’atacar l’independentisme amb Pujol

  • Explica que el govern espanyol estableix constantment connexions entre el cas Pujol i els independentistes

VilaWeb
Redacció
03.09.2014 - 11:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Financial Times publica avui un article on explica que el govern espanyol estableix constantment connexions entre el cas Pujol i la campanya per la independència. L’article es fa ressò de les paraules d’ahir de Montoro en què va admetre que ‘provaran de treure rèdit polític de l’escàndol’. El diari de referència a Europa, detalla que els independentistes estan convençuts que ‘el cas tindrà molt poc impacte al global de la campanya’.

‘Han llençat un atac ‘ferotge’ contra Jordi Pujol, l’ex-president català enmig d’un escàndol d’evasió fiscal. Amb aquestes paraules comença l’article, en què també s’explica la importància de la figura de Pujol i el xoc que van provocar les seves declaracions.

El text explica que Montoro va deixar clar que el govern espanyol estudiarà a fons el cas i la insistència amb què va parlar dels llaços entre l’evasió fiscal de Pujol i l’independentisme.  

També es fa referència a com ha sacsejat l’escàndol al partit del govern i a Artur Mas ‘que ha jugat un rol clau a la campanya independentista i ha defensat energèticament el dret de la regió de decidir el seu futur’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any