Homs: ‘El PP no creu ni en l’estat de dret ni en la legalitat’

  • Critica les valoracions de Montoro sobr el cas Pujol

VilaWeb
Redacció
02.09.2014 - 14:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha dit que troben ‘sorprenents’ les declaracions que ha fet Montoro sobre el cas Pujol en què l’ha relacionat amb l’independentisme. ‘Que exemplifiqui la seva determinació perseguint el frau fiscal i no criticant els altres. No són declaracions pròpies d’un ministre d’Hisenda’. Homs considera que és l’exemple que ‘el PP no creu ni en l’estat de dret ni en la legalitat’.

Del fet que tots els grups hagin acordat que Pujol comparengui, ha dit: ‘Si a un li demanen que ha d’anar al parlament, hi ha d’anar. No és de rebut que no hi assisteixi. Quin dia hi ha d’anar, però, no ho hem de valorar nosaltres’. Sigui quan sigui, assegura que ‘el procés que ha de fer Catalunya, farà el seu curs’.

Pel que fa a la consulta, ha reiterat que ‘es convocarà respectant la llei i davant qualsevol eventualitat, hi haurà una resposta que haurà estat consensuad. D’una altra banda, Homs ha explicat que Mas no anirà a la V de l’Onze de Setembre però que la resta de consellers, excepte el d’Interior que haurà d’estar treballant, és hi assistiran.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any