Continuen les protestes pel nou centre comercial

  • Els opositors a la construcció del nou centre comercial de Castell Rosselló 'Carré d'Or' asseguren ara que la prolongació del permís de construcció és il·legal ...>>
    Dt. 2 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
02.09.2014 - 12:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segons diuen els opositors a aquest projecte, la prolongació d’un any del permís d’obres signada pel batlle de Perpinyà, és nula. Això ho diuen l’associació l’Olivier de Bruno Delmas (UMP-Modem CDC) i els comerciants del centre de Perpinyà (COS) . Posen en dubte, fins i tot  la legalitat d’aquestes autoritzacions signades pel batlle el 16 de juliol darrer, per la simple raó ‘que el permís havia caducat el 22 de novembre de 2013’.

Cal recordar que, després de l’autorització de  la CDAC (commission départementale d’aménagement commercial), l’ajuntament de Perpinyà va donar un permís de construcció el 6 de maig del 2010. Al juliol / agost de 2010, les excavacions arqueològiques preventives fetes per l’INRAP van suspendre la vigència de l’autorització. L’acta de 22 novembre 2010 donava per finalitzades les excavacions, i eliminava totes les restriccions.

Per això creuen els opositors que la renovació del permís de construcció és tindria que haver fet el 22 novembre 2013. Ara demanen al Batlle que s’expliqui i que confirmi la validesa de la seua autorització.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any