ICV, Guanyem, Podem i entitats veïnals presentaran conjuntament una querella contra Pujol i la seva família

  • En l'escrit se'ls atribueix presumptes delictes contra la hisenda pública, tràfic d'influències, emblanquiment de diners i malversació de fons, entre d'altres

VilaWeb
ACN
01.09.2014 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

ICV, Guanyem Barcelona, Podem i entitats veïnals com la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (Confacv), la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) i l’Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC), entre d’altres, presentaran una querella conjunta contra l’ex-president Jordi Pujol i la seva família. Concretament, contra la seva esposa, Marta Ferrusola i el seus fills Jordi, Marta, Josep, Pere, Oriol, Mireia i Oleguer per presumptes delictes contra la hisenda pública, tràfic d’influències, emblanquiment de diners, malversació de fons públics i prevaricació, entre d’altres delictes.

La setmana passada diverses entitats veïnals ja van anunciar la seva intenció de presentar la querella a la qual s’hi ha afegit ICV, Guanyem Barcelona i Podem. Demà es presentarà públicament la querella per part del coordinador general d’ICV, Joan Herrera, la portaveu de Guanyem Barcelona, Ada Colau i l’ex-fiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo, entre d’altres.

Aquesta querella se sumarà a la que ja han presentat el sindicat Manos Limpias i Platafoma per Catalunya (PxC).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any