La Usap guanya a Massy per 42 a 21

  • Nova victòria usapista ahir diumenge, contra l'equip de Massy, a l'estadi Aimé Giral per 42 a 21. Una victòria però, que va ser criticada per Alain Hyardet , ja que els catalans no van sumar el bonus ofensiu ...>>
    Dl. u de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
01.09.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director de rugbi de l’Usap, Alain Hyardet , va deixar anar ahir les primeres critiques a l’equip català, ja que segons ell el partit va ser jugat de forma ‘catastròfica’ les seues declaracions a la premsa després del partit: ‘No ens podem conformar amb això, s’ha de i es pot fer millor del que hem fet avui. No es pot jugar a la babalà i passejar-se sobre el terreny. Cal que es combati de la mateixa manera tots els diumenges, no hi ha  petits ni  grans equips, és just el nostre comportament que canvia i el nostre comportament no pot ser el que s’ha vist avui contra Massy‘.

Segons el director de rugbi del club català ‘Els errors comesos ahir, tenen que servir de lliçó, sobretot davant el dos primers desplaçaments que farà l’usap a  Tarbes i a  Montauban’.

Malgrat tot, la Usap ha fet un bon començament de temporada, i ara mateix ocupa la tercera posició en la classificació. Trobareu aquí la fitxa tècnica d’aquest partit. També podeu llegir aquí l’entrevista quel diari l’indépendant li fa al director Alain Hyardet .

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any