Pujol assegura a Hisenda que no té més diners sense declarar a l’estranger, segons ‘La Vanguardia’

  • La família de l'ex-president ja ho va negar el 2013 a l'agència tributària espanyola

VilaWeb
Redacció
01.09.2014 - 09:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-president de la Generalitat Jordi Pujol va negar la setmana passada tenir més diners o propietats sense declarar a l’estranger. Segons que informa aquest dilluns La Vanguardia ‘No ha res a declarar’ fou la resposta de Pujol, per boca del seu representant fiscal, a una inspectora d’Hisenda el proppassat dimecres a les dependències de l’agència tributària espanyola situada a la plaça Letamendi de Barcelona.

Paral·lelament, també detalla que la família de l’ex-president va negar el 2013 tenir béns a l’exterior -amb les declaracions de béns d’alguns membres dels dies 14 i 23 de juliol-.

D’una altra banda, La Vanguardia assegura que a Marta Ferrusola se li ha demanat més informació sobre els comptes a Andorra. El ministeri d’Hisenda considera ‘més que discutible’ que el patrimoni aflorat per ella no tingui res a veure amb el seu marit. La inspectora de l’Agència va exigir a Ferrusola els moviments bancaris, i no només els saldos, dels comptes dels quals era titular a la Banca Privada d’Andorra.

També el diari ‘Ara’ obre la seva primera pàgina amb informació sobre el ‘cas Pujol’ i explica que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ja coneixia els comptes irregulars de Pujol abans d’arribar al govern. Segons el diari, el líder del PP hauria propiciat el dinar de la Camarga perquè la Alícia Sánchez-Camacho contrastés la informació que tenia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any