El Casal obre, acabades les vacances d’estiu

  • A partir de demà dilluns, el Casal Jaume Primer de Perpinyà reprendrà a poc a poc les seues activitats, però avui diumenge vos convida a veure el partit del Barça ...>>
    Dm 31 d'agost del 2014.

VilaWeb
Redacció
31.08.2014 - 11:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui diumenge a les 19h, si sou aficionats al futbol i seguidors del Barça, podeu anar a la seu del Casal, al 23 de l’Avinguda del Liceu, per veure el partit de la segona jornada de la lliga espanyola que enfrontarà al Vilareal amb el Barça. Aquí t (facebook dels seguidors del Barça del casal) trobareu tota la informació sobre aquest parti.

Per altre costat, recordar que ja hi ha TRES autobusos complets (malgrat ser dia feiner) per anar l’onze de setembre a Barcelona, per participar en la v . Recordeu que els nord-catalans ens trobarem al tram 28 (Sagrada Família).

Podeu reservar al Casal de Perpinyà un lloc per anar a Barcelona, el pròxim 11 de setembre, i poder, així participar en els actes de la Diada 2014. Els responsables del casal fan saber que ‘Si hi ha prou gent farem autobusos amb diferents horaris de sortida de Perpinyà  (8h i 12h20). La tornada serà igual per a tothom (sortida de Barcelona entre 20h-21h)’. Ho podeu fer enviant un correu electrònic a l’adreça : elcasalperpinya@gmail.com precisant el nom de cadascuna de les persones que s’inscriuen i quin horari de sortida trieu. El cost anada i tornada serà de 20 euros.

Important:

1) doneu una adreça mail de contacte per a cadascuna de les persones inscrites.
A començaments de setembre us contactaran des del Casal per a confirmar les inscripcions i informar-vos de l’organització del viatge i els actes a Barcelona.

Si encara no esteu apuntats per participar en aquest esdeveniment podeu omplir aquest formulari que s’adreça tot particularment a tota la gent inscrita als autocars del Casal de Perpinyà.
El formulari s’adreça també a totes les persones que vindran amb mitjans propis i que volen fer pinya amb Catalunya Nord per la Independència. Recordeu que si ja vos haveu inscrit mitjançant la territorial nord-catalana de l’ANC  No teniu d’emplenar el formulari.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any