Fa una setmana que, a Noedes, no tenen telèfon

  • Des del passat cap de setmana, al poble de Noedes no tenen servei telefònic. El batlle denuncia la degradació del servei públic ...>>
    Ds. 30 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
30.08.2014 - 11:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vincent Mignon, batlle de Noedes, denuncia la degradació de les comunicacions telefòniques que pateix aquesta comuna situada al Conflent. Fa una setmana que tot el poble es troba incomunicat, sense cap mena de línia telefònica, ja sigui fixa o portàtil, i per tant també sense internet.

Denuncia també, que no ha obtingut cap resposta ni dels diferents companyies telefòniques que donen servei als usuaris, ni tampoc de les autoritats, ja que ha intentat contactar amb la sotprefectura, la prefectura nord-catalana i també la de la regió.

Segons explica al diari l’Indépendant, ha tingut de fer jocs malabars llavors amb els contestadors, les tecles, estrella o diesi, els missatges vocals, i finalment el contacte d’una persona susceptible de sortir-se’n. A més a més tenia de desplaçar-se fins al poble del costat, Conat, per tenir cobertura. Recorda que ‘En aquest cas estem lluny de tot. Què fem si hi ha un incendi, un accident greu? Si algú té un atac de cor? Per trucar, tenim d’anar a Cona, a 20 minuts amb cotxe. Els bombers necessiten tres quarts d’hora per arribar. Tenim dret a un servei públic de qualitat, que ara no tenim’ denuncia el batlle.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any