Crònica de successos.

  • Catalunya-nord, Països Catalans; €uropa.

VilaWeb
Redacció
29.04.2006 - 21:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

….

En mort clínica la jove agredida a cops de martell, el passat dimecres a Perpinyà, al barri de les Balears, durant una disputa amb la seva companya, que divendres al migdia va ser posada en examen i empresonada.

La policia de l’aire i de les fronteres va desmantellar una important xarxa de matrimoni blanc, o de conveniència a la regió. Una cinquantena de persones han estat interpel·lades la passada setmana a Montpeller però també a Catalunya-nord. La xarxa existia des de 2004. Els candidats al matrimoni eren magribins però també de països d’Europa de l’est.

A Torrelles es van trobar a casa d’un jove de 17 anys, que vivia amb la seva mare, una important quantitat d’objectes robats, entre els que hi havia material electrònic per cotxes; però també es va trobar una obre d’art, peça única, que havia estat robada a mitjans de mes a Parestortes.

El passat dimecres, a trenc d’alba, dos joves de 17 anys, van calar foc a diversos cotxes que hi havia aparcats a l’estacionament de davant la residencia d’avis a Ribesaltes. Abans havien cremat un cotxe que prèviament havien robat a l’entrada del poble. Els autors van ser posats en guarda vista després de ser detinguts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any