La selecció catalana de criquet juga la primera competició internacional

  • Viatjarà a Malta per disputar-hi un torneig

VilaWeb
Redacció
28.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La selecció catalana de criquet s’estrena aquest cap de setmana en competicions internacionals disputant un torneig a Malta. És previst que l’equip jugui tres partits al Marsa Sport Club, un dels camps de criquet europeu més coneguts, on la selecció estre­narà l’equipament ofi­cial, amb les qua­tre bar­res de la ban­dera catalana.

El president de la Fed­eració Cata­lana de Cri­quet, Shabaz Chuhan, ha dit que aquest esport es va consolidant a poc a poc a Catalunya. ‘Des de la federació treballem perquè cada vegada més els catalans el sentin com un esport propi’, ha explicat.

De moment, tots els jugadors que representaran Catalunya al torneig de Malta són catalans d’origen asiàtic, però Chuban ha dit que s’espera que en un futur pròxim també hi hagi jugadors autòctons i de més orígens.

El selec­cionador del com­bi­nat català, Adnan Ali Quereshi, anirà a Malta amb tretze jugadors: Nisar Ahmed (capità), Tah­seen Kasim (vice capità), Tan­veer Iqbal, Mirza Basharat Aziz, Muham­mad Armghan Khan, Ateeq Ur Rehman, Aamar Shakoor, Saghar Shah­baz, Mukhtiar Singh, Zulqar­nain Haider, Kul­want Singh, Mohsin Khan i Muham­mad Asif Zia.

La selecció catalana de criquet es presentarà al setembre al Consell Català de lEsport, a la Plataforma pro Selec­cions Esportives Catalanes i a la Fun­dació Nous Catalans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any