Trias promet als veïns ‘més contundència’ i anuncia que avui tancarà 24 pisos turístics il·legals a la Barceloneta

  • Es compromet a reunir-se amb els veïns cada mes i que la regidora de la Ciutat Vella faci un seguiment setmanal de la situació

VilaWeb
Redacció
27.08.2014 - 11:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Barcelona, Xavier Trias, s’ha mostrat satisfet de la reunió que va tenir ahir al vespre amb els veïns de la Barceloneta. En una entrevista a Rac1, ha dit que havia promès ‘més mà dura i més contundència’ contra els pisos turístics il·legals, i ha declarat també la guerra al apartaments regularitzats ‘on es produeixen actituds incíviques’. ‘Utilitzaré totes les eines per a tancar-los’, ha dit. Trias també ha anunciat que avui al matí mateix es tancarien vint-i-quatre pisos il·legals de la Barceloneta.

El batlle s’ha compromès amb els veïns del barri a reunir-se amb ells cada mes i que la regidora de la Ciutat Vella faci un seguiment de la situació amb trobades setmanals.

Reunió a porta tancada amb els veïns

Ahir al vespre Trias es va reunir amb representants veïnals de la Barceloneta per parlar de la polèmica sobre l’ús dels apartaments turístics del barri i el turisme de borratxera. Ambdues parts es van mostrar prou satisfetes amb els acords.

La Favb convoca una manifestació dissabte contra el model turístic de l’Ajuntament de Barcelona

La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha fet una crida als barcelonins a mobilitzar-se dissabte, 30 d’agost, en contra del model turístic del govern de Trias. La marxa començarà a les sis d’horabaixa i anirà de la Barceloneta a la plaça de Sant Jaume.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any