UPyD s’ho repensa i debatrà sobre un pacte amb Ciutadans

  • La dirigent del partit, Rosa Díez, anuncia que es convocarà un Consell Polític extraordinari per discutir sobre una aliança en les eleccions espanyoles

VilaWeb
Redacció
27.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

UPyD discutirà un possible pacte amb Ciutadans. La formació espanyolista de Rosa Díez ha anunciat que convocaria, per al 6 de setembre, un consell polític extraordinari per debatre sobre una aliança amb el partit d’Albert Rivera a les eleccions espanyoles del 2015.

En declaracions a la cadena SER, Díez va voler posar fi als enfrontaments entre els dirigents de la formació magenta i deixar en mans del debat intern la decisió sobre un pacte amb Ciutadans. 

La polèmica va començar la setmana passada, quan l’eurodiputat d’UPyD, Francisco Sosa Wagner, va defensar l’aliança amb Ciutadans a en un article a El Mundo. A partir d’aquí, es va obrir una batalla pública entre Díez i Wagner, i l’eurodiputat va arribar a titllar el partit d’autoritari.

Díez va assegurar ahir a la SER que ‘es pot fer qualsevol debat, absolutament qualsevol debat’, però en els òrgans interns del partit. També va dir que refusava de mostrar ‘discrepàncies’ públicament i de discutir a través de les xarxes socials, tal com va succeir la setmana passada. 

Ara, si bé la qüestió es debatrà el mes vinent, Díez sempre s’ha mostrat contrària a l’aliança.

Notícies relacionades:

UPyD es baralla per Ciutadans

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any